Създадохме ЧДГ "Славейче" с много любов
и желание!

Основна цел на нашият екип е да отглежда
и възпитава най-ценното - вашите деца в спокойна и щастлива среда.

Доверете ни се!

Частна детска градина "Славейче" разполага с 4 бази: 3 от тях са в Центъра на София - до Паметника Левски, до бул. Христо Ботев и до кръстовището на бул. Васил Левски и ул. Г.С.Раковски.
Четвъртата е в тихия и зелен квартал Драгалевци в полите на Витоша.

Детска градина "Славейче" /до Паметника Левски/ се намира на тиха и спокойна улица в самият център на София. Помещаваме се в две триетажни къщи с общ двор, допълнителна площадка за игра и паркоместа за улеснение на родителите при довеждането и вземането на децата от детската градина.

Другата ни база - до бул. Христо Ботев е разположена в чудесна новопостроена, луксозна сграда с просторни, слънчеви помещения и самостоятелен вътрешен двор.

Градината на ул. Любен Карвелов е в идеалния център на София.
Помещавме се в сграда с просторни и комфортни помещения. Децата имат на разположение зелен и  уютен вътрешен двор.

В кв. Драгалевци се помещаваме в нова, просторна къща с разкошен озеленен двор. Истински рай за децата сред чистия въздух на Витоша!

Децата в детската градина са разпределени в групи по възраст, като местата в тях са ограничени. Всяка група разполага със самостоятелни занималня, спалня и санитарен възел. За обучението и възпитанието на децата във всяка от групите са на разположение педагог, помощник - възпитател и медицинска сестра. Децата в детското заведение са под ежедневното наблюдение на психолог. Два пъти седмично при нас идва логопед, който работи с децата с говорни проблеми. При желание от страна на родителите да се работи с детето, часовете с логопед се заплащат отделно.

ЧДГ "Славейче" има подготвителна група и група петгодишни. Децата, успешно завършили подготвителна група получават удостоверение, в съответствие с изискванията на Министерство на Образованието.

ЧДГ "Славейче" работи целогодишно, без почивни месеци.

Детските градини се почистват със система Rainbow, а във всяка група има аератор Rainbow за пречистване и дезинфекциране на въздуха.

Работното време на детската градина е от 7.00 до 19.00 часа.

Лиценз на Министерство на Образованието № РД-14-82/ 14.09.2011г.

© Славейче 2014. Web Design by STAKS®